Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Takım olabilmek

İlk 16 dakikada atılan iki gol. İlk gol üç pasta Engin, Burak, Jaja ile oluştu. İkincisi ise Umut'un ısrarcılığından kaynaklandı. Böylesi bir maçta oyunun henüz ilk 15 dakikalık bölümünde iki golle öne geçmek Trabzonsporlu oyuncuların moral motivasyonunu ve özgüvenini artırdı.
İlk yarının büyük bölümünde oyunu istediği gibi yönlendirdiler. Orta sahada Selçuk ve Ceyhun görevlerini eksiksiz yaparken savunmada Egemen iki pozisyonda kritik müdahaleleriyle Onur'la birlikte öne çıkan oyuncu oldu.
İlk yarının son bölümlerindeki Bursaspor baskısının en büyük nedeni Trabzonspor'un atağa çıkarken kaptırdığı toplardan kaynaklandı. Bu arada Trabzonspor'un Burak ile kazındığı golde ofsayt yoktu. İkinci yarıya 2-0'ın verdiği avantajla çıkan Trabzonspor oyunu kendi alanında kabullendi. Önde oynayan oyuncuların çabuk top kayıpları yapmaları ve ortasahanın savunmanın içine girmesi Bursaspor'u ikinci yarıda daha çok baskı kurmasına neden oldu.
Egemen, Giray tüm hava toplarında rakiplerine üstünlük kurdular. Kaleci Onur da güven veren hareketleriyle rakibe gol olanağı vermedi. ÜST

DÜZEY YARDIMLAŞMA
Trabzonspor bu maçta bir kez daha görüldü ki takım olma yolunda büyük mesafe aldı. Görev verilen her oyuncu bu görevi yerine getirebilmek için büyük bir disiplin ve özveriyle mücadele ediyor.
Takımda öne çıkan en büyük güç ise saha içi yardımlaşmanın üst düzeyde olması, buna kazanma azmi ve çoşkuyu da eklediğinizde ortaya kendi tarihine yakışan bir takım var.
İstanbul'un üç büyüğüyle yapılan maçlardan 9 puan çıkarma becerisi gösteren Trabzonspor dün de son şampiyonu kendi evinde yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı ve 3 puan aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA