Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

En iyisi Elmander

Muslera-Volkan
Muslera'nın yediği iki golde de hatası yoktu. Bunun dışında kalesinde güven veren bir görüntüdeydi. Volkan'ın da yediği iki golde de hatası olduğunu düşünmüyorum. Her iki kaleci de üzerlerine düşen görevleri yaptılar.

Melo-Cristian
Melo maçın ilk yarısında Alex'i kontrol etmesi gereken pozisyonlarda yoktu. Ama ikinci yarıda gerçek kimliğiyle sahada yer aldı. Cristian ise maçın ilk yarısında görevini yaparken bazı pozisyonlarda tek kalmanın sancılarını yaşadı. İkinci yarıdaysa savunmanın çok içine girerek rakibi karşılamayı düşündü.

Selçuk-Emre
İlk 20 dakikada Selçuk hiç yoktu. Bu dakikadan sonra topla buluştuğunda Galatasaray akınlarına yön veren isimdi. Özellikle ikinci yarıda Galatasaray'ın rakibi karşısında etkili ve baskılı olmasını sağlayan oyuncu görünümündeydi. Özellikle duran toplardaki becerisiyle çok iyi bir maç çıkardı. İlk yarıda Galatasaray'ın çıkarken kaptırdığı topların büyük bölümünde Emre Belözoğlu'nun imzası vardı. Bana göre çok başarılı bir maça imza attı. Orta alanda yalnız kalmasına rağmen, ofansif anlamda takımına katkı yapmasının yanında Galatasaray'ın kullandığı kornerde kaleye giden topu çıkarttı.

Necati-Alex
Necati, ilk yarıda Galatasaray'ın Elmander ile kazandığı golde asisti yapan oyuncuydu. Fakat özellikle maçın ikinci yarısında oyunda hiç gözükmedi. Orta sahaya gelerek top alma düşüncesi olduğu için Fatih Terim, Baros'la kendisini değiştirmek zorunda kaldı. Alex mükemmel bir gole imza attı. İlk yarıda elinden geldiğince mücadele etmeye çalıştı. İkinci yarıda oyundan tamamen düştü. Ama her şeye karşın Aykut Kocaman'ın Alex'i dışarı alması yanlıştı.

Elmander-Sow
Elmander, Galatasaray adına sahada her şeyiyle var olan bir isim. İlk golü attı, ikinci golde asist yaptı. Fenerbahçe savunmasını en fazla zorlayan oyuncu oldu. Savunmaya geldi. Maç süresince takımına en fazla katkı yapan isim oldu.
Sow ise mükemmel bir gol attı. Ama F.Bahçe 2.yarıda skoru koruma anlamında kendi alanında oyunu kabul ettiği için önde çoğu kez tek kaldı, Ujfalusi-Semih'in arasında kayboldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA