Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HİLAL KAPLAN

HDP’ye oy isteyen ‘milliyetçiler ve Atatürkçüler’

17 Şubat 2016 günü, yani daha iki yıl önce, Ankara'da, Genelkurmay kavşağına 300 metre mesafedeki askeri araçlara yönelik bombalı saldırı düzenlendi.
Saldırıda asker ve sivil 28 vatandaşımız hayatını kaybederken, 61 vatandaşımız da yaralandı.
Evlerine dönmeye çalışan insanlarımız, PKK tarafından başkentimizde katledildi.
Teröristlerden ölenin kimliği Abdülbaki Sömel'di ve cenazesi Van'da kaldırıldı. HDP milletvekili Tuba Hezer ise, işte bu 28 kişinin katilinin taziyesine gitti. Bir ay sonra diğer terörist ölü ele geçirildi.
Taziyesine, 3 HDP milletvekili ve dönemin Diyarbakır Belediye Eşbaşkanı Gültan Kışanak gitti.
HDP budur.
16 Mayıs 2016'da Ak Parti Şırnak Yerel Yönetimler Başkanı Ali Kılınç PKK tarafından öldürüldü. HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
19 Mayıs 2016'da, Ak Parti Diyarbakır Kayapınar İlçe Başkanlığı Basın Sorumlusu Umut Aydın PKK tarafından öldürüldü.
HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
13 Ağustos 2016'da, Ak Parti Beytüşşebap Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyan, PKK tarafından kaçırılarak öldürüldü. HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
14 Eylül 2016'da, Ak Parti Hakkâri birinci sıra milletvekili adayı Ahmet Budak PKK tarafından öldürüldü. HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
9 Ekim 2016'da, Ak Parti Van Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, evinde çocuklarının gözü önünde PKK tarafından katledildi.
HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
Ertesi gün, 10 Ekim 2016'da, Diyarbakır Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert, silahlı saldırıda PKK tarafından öldürüldü.
HDP'den PKK'ya bir kınama gelmedi.
HDP budur.
Demirtaş'ın propaganda hakkı, diye ağlaşanların hiçbiri bu insanlarımızın yaşam hakkını, çocuklarının büyüdüğünü görme hakkını, var olma hakkını önemsemedi. Dile getirmedi.
Karşı çıkmadı. Çıkmış olsalardı, bugün batısından doğusuna ülkemizi kan gölüne çeviren bir siyasetin temsilcilerine kol kanat germezlerdi.
Hatta şimdilerde bazı İyi Partililer, Saadet Partililer ve CHP'liler, Demirtaş'ı aklayıp pakladıkları yetmiyormuş gibi "HDP'ye her evden bir oy" kampanyasına başladılar.
HDP barajı geçerse Ak Parti daha da zayıflarmış, o yüzden HDP'yi desteklemek lazımmış.
Demirtaş'ın Kandil'deki terörist abisi de HDP'ye oy verenlere tatlı ısmarlayacağını açıklamışken, mahrum kalmak istemediler sanırım.
Ak Parti'yi kan dursun niyetiyle başlattığı çözüm süreci için suçlayanlar, tekrar dört bir yanda kan akıtmaya başladıktan sonra dahi PKK'ya sahip çıkmalarının hesabını nasıl verecekler?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA