Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Biraz sanat

Akbank'ın sanatla ilgisini hepimiz biliyoruz. Bu defa da, Suzan Sabancı, sanatseverleri Beyoğlu'ndaki Akbank Sanat'a davet etti. Birkaç katlı bir bina söz konusu. Serginin yanı sıra, sanat üzerinde çeşitli film gösterimleri, litigrafi ve serigrafi baskı çalışmaları, klasikten caz müziğine kadar birbirinden güzel CD'ler... Günün her saatinde İstiklâl caddesinden geçerken, Akbank Sanat'a uğrayıp, sunulan faaliyetlerden yararlanabilirsiniz. Özellikle, Beyoğlu'nda çok genç bir nüfus var ve onların hoşlanabileceği birçok etkinlik fırsatı bulunuyor.

***

Size, bir de, Beşiktaş Çağdaş Mustafa Kemal Merkezi, Uğur Mumcu caddesi No: 8, Kat: 1 Akatlar'da açılan farklı bir sergiden söz etmek isterim. İbrahim Koç heykel sergisi; konu: "İktidar".
Heykeller genellikle metal malzemeden ve hayvan figürlerinden oluşmuş. Dinozor, at, sivrisinek örneklerine rastlıyorsunuz. Bunların her biri iktidar sembolü. Dinozor, taht ve güç simgesi; at, iktidarın yanında yer alan bir simge; sivrisinek, kan emici, sömürücü...
Bu ilginç sergiyi herkese tavsiye ederim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA