Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Bel altından vurmak

Yasemin Baradan'ın, yanında eşi Uğur Dündar olmadan yurtdışına çıkması neden mesele yapılıyor, doğrusu anlayamıyorum. Zaten bazı çevrelerde Ergenekon davasıyla ilgili yanlış izlenimler doğmasının sebebi bu gibi iddialar değil mi?
Bir gazete, dünkü nüshasında Uğur Dündar'ı hedef almış; eşi Yasemin Baradan'ın tek başına yurtdışına çıktığını gösteren belgeleri yayınlamış. Bu iddialar, kadınlar açısından onur kırıcı. Sanki bir kadın, kocasından ayrı bir yere gidemez, gittiği takdirde mutlaka uygunsuz bir işe bulaşmıştır. Eğer yüzdeye vurursak, daha ziyade, karısından ayrı, "iş seyahatine çıkan" erkekler uygunsuz işler yapar!
Sonuç olarak, Uğur Dündar'ın özel hayatını ilgilendiren belgenin, Ergenekon dosyasında yer alması yakışıksızdı, lüzumsuzdu; bir gazeteye bilgi ve belge sızdırarak tartışmayı sürdürmek isteyenler aynı yakışıksızlığın ve usulsüzlüğün içindeler. Üstelik Ergenekon gibi çok önemli bir davaya da zarar vermiş oluyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA