Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Sevgi ve hoşgörü

Havaalanından gelirken, siyah bir araba park ettiği yerden fırlayarak taksinin önüne çıktı. Taksi şoförü sert bir şekilde fren yapmak zorunda kaldı. Ama hayret! Kavga filân olmadı. Siyah arabadaki sürücü, bağırdı, küfretti ama taksi şoförü ona gülümsedi ve el salladı.
Şaşırdınız öyle değil mi!!! Belli ki, "çöp kamyonu kanununu" hiç işitmediniz. Gelin taksi şoförüne kulak verelim:
"Birçok insan, bir çöp kamyonu gibi dolaşıyor etrafta; içinde biriktirdiği öfke ve hayal kırıklıklarıyla dolu. Bu 'çöpleri' bırakacak bir yere ihtiyaç duyuyor ve sizin üzerinize atıyor. Sakın üzerinize almayın ve yola devam edin. Onların çöplerini alıp işyerinize, evinize veya sokaktaki diğer insanlara dağıtmayın. Başarılı insanlar, bu çöp kamyonlarının, günlerini mahvetmesine izin vermez. İnsanlara iyi davranın, onları sevin. Size çöpünü atanlara gülümseyerek mukabele edin. Hatta onlara dua edin. Unutmayın, yüzünü güneşe dönen insan, gölge görmez."
(Saim Güven'e teşekkürler)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA