Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Belge sahte mi?

Deniz Baykal'ın peşine takılıp, Ergenekon'u çökertmek isteyenler üzülecek ama belge doğru gibi görünüyor. Star gazetesinin Emniyet'ten aldığı bilgiye göre:
1) İrtica ile Mücadele Eylem Planı, Ergenekon tutuklusu Av. Serdar Öztürk'ün hem bilgisayarında kayıtlı imiş, hem de 4 sayfalık bir kâğıt çıktısı mevcutmuş.
2) 4 Haziran, saat 10.20'de Öztürk'ün ofisinde yapılan aramayı, Ankara Savcısı Hüseyin Görüşen yönetmiş. Arama sırasında, Baro temsilcisi avukat Bayram Özkan ve Serdar Öztürk ile aynı büroda çalışan avukatlar, Özge Evci, Çağrı Eryılmaz, Gizem Ulusoy da hazır bulunuyormuş.
3) Bürodaki bazı belgelerin yanı sıra, bilgisayar hard diski de, bir delil torbasının içine konulup, mühürlenmiş.
4) Emniyet'e götürülen mühürlü delil torbası, gene Öztürk'ün avukatlarının huzurunda açılmış.
5) Tutanağa göre, hard disk Öztürk'ün avukatları, Özge Evci, Çağrı Eryılmaz ve Gizem Ulusoy'un önünde kopyalanmış; bir kopya da, avukatların getirdiği hard diske yüklenmiş.
Birkaç gün önce, Serdar Öztürk'ün bir başka avukatı, Hasan Gürbüz, hard disk kopyalanırken Ankara Emniyeti'ne sokulmadıklarını ve o belgenin Emniyet'te hard diske yerleştirildiğini iddia etmişti. Birkaç gün içinde ortaya çıkacak bir yalan atılır mı hiç? Ama amaç kafa karıştırmak olunca, "Yassıya kadar bile olsa mumumuz yansın" diyenler bulunabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA