Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Allah'ın kulu

Fettah Tamince bu kadar önemli insanı nasıl bir araya toplayabildi? Açılışa, Aydın Doğan, Erdoğan Demirören, Turgay Ciner, Mustafa Koç, Hamdi Akın eşleriyle, Ferit Şahenk yalnız katılmıştı. Göze çarpan diğer şöhretler: Moda dünyasından Atıl Kutoğlu; spor dünyasından Levent Kızıl, Fatih Terim, Mahmut Özgener... Ve gazeteciler: Güneri Civaoğlu, Reha Muhtar, Mustafa Karaalioğlu, Akif Beki, Yazgülü Aldoğan, Ece Vahapoğlu, Celâl Pir, Mehmet Ali Birand, Sedat Ergin.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin, Sembol İnşaat'ta Tamince'nin ortağı olan Aytekin Gültekin, Ankara'daki Büyük Otel'in inşaatını yapıp Rixos'a kiralayan Çeliker Holding'in sahibi Tahir Çelik. Ve isimlerini yazmayı unuttuğum 100 kadar seçkin davetli...
Fettah Tamince, rekabeti, hoşgörü ortamında yürütmeyi başardığı, tevazuu elden bırakmadığı, herkesin hatırını saydığı için, dost çevresini bu kadar geniş tutabilmiş.
Allah "Yürü ya kulum" demiş ama, gördüğüm kadarıyla o "Allah'ın kulu olduğunu" hiç unutmamış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA