Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Rixos'ta eğlence

Rixos, bir dünya markası haline geldi. Antalya, Bodrum, Ankara, Dubrovnik, Kazakistan, Viyana, Dubai, Libya, Bahreyn ve Katar'da Rixos otelleri ya faaliyet halinde, ya da inşa ediliyor; pek yakında tamamlanacak.
Rixos otellerini dünyada satarken, "Nedir sizin özelliğiniz?" diye soruyorlarmış.
-Evet, nedir özelliğiniz?
-Hamam ve Lâlezar. Türk mutfağının bütün lezzetlerini sunduğumuz Lâlezar'ı markalaştıracağız. Otellerimizdeki hamamı görenler, bizi farklı bir yere oturtuyor. Dubai'deki otelimizde, 8500 metrekarelik bir hamam yapıyoruz. Tavan yüksekliği 10 metre. Ilıklık denilen bölmede çeşitli yemekler ikram ediliyor, şerbet içiliyor, ut çalınıyor.

***

Açılış gecesine, Rixos otellerindeki hamamları işleten Mustafa bey de gelmişti. Tamince'nin yakın arkadaşı Bülent, -sevimli, cin gibi bir genç- onu esprili bir şekilde takdim etti: "Hamamizade Mustafa Efendi..."
O eğlenceli geceyi anlatmaya sütunlar yetmez. Yalnız Carmin Burana eşliğindeki havai fişek gösterisi gerçekten emsalsizdi. Ve tabii ki, 7'den 70'e herkesin sevdiği sanatçı Erol Evgin. Şarkılarıyla hepimize nostaljik anlar yaşatırken, esprileriyle de güldürmeyi başardı. Sadece bir örnek... hoş bir tekerleme: "Hanımın güzelse, ne işin var düğün evinde; gir oyna, çık oyna düğün senin evinde. Hanımın çirkinse ne işin var ölü evinde; gir ağla, çık ağla, matem senin evinde."
Evgin öyle coşturdu ki, herkes kıpır kıpır dans pistine doluştu. Gecenin en hareketli dansçıları Güneri Civaoğlu ve Reha Muhtar'dı. Fettah Tamince de, ceketini kemerine sıkıştırdı; Evgin'in melodilerine ayak uydurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA