Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Adam ve ayı

Allah'a inanmayan bir adam, ormanda geziyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış. Adam, bütün gücüyle kaçıyormuş ama, ayı da ona git gide yaklaşıyormuş. Sonunda ayağı takılmış, yere düşmüş. Korkuyla bağırmış: "Allah'ım"
Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş. Etraf kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine yansımış. Çok derinden gelen bir ses, konuşmaya başlamış: "Yıllarca bana inanmadın. Yaradılışı kozmik bir kazaya bağladın. Sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun?"
Adam utanç içinde cevap vermiş: "Biliyorum, bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık. Ama belki ayıyı dindar yapabilirsiniz."
Ses, "Peki" diye cevap vermiş ve ışık kaybolmuş.
Nehir tekrar akmaya başlamış, her şey eski haline dönmüş. Ayı, iki pençesini gökyüzüne doğru çevirmiş ve konuşmaya başlamış: "Tanrım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun verdiğin nimetlere..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA