Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

MYK'da değişim

Merkez Yürütme Kurulu'nda yeni isimler belli oldu. Tayyip Erdoğan'ın, kamuoyunun tepkisine bir ölçüde kulak verdiği de ortaya çıktı. Edibe Sözen, çok nazik ve hoş bir hanımefendi ama, sahne ışıkları hata kabul etmiyor. Mamafih, "Kevin Costner açılımı destekliyor" demeseydi dahi, gene bir görev değişikliği olabilirdi. Siyaset, ne de olsa bir "bayrak yarışı". Sözen'in görevini Hüseyin Çelik üstlendi. Çelik, zaten yıllardır sahnede. Ağzı iyi lâf yapan, tecrübeli, birikimli, bilgili bir politikacı. Milli Eğitim Bakanlığı'nı bırakırken biraz kırgındı. Vefasızlığa uğradığını düşünüyordu. Yeni göreviyle birlikte gene aktif bir konuma geldi. Basın ile ilişkileri tanzim edebilecek atılımlar yapabilir mi? Medyayı anında ve doğru bilgilendirmek çok önemli. Kolay ulaşılabilen bir siyasetçi olabilirse, bu görevinde başarı kazanacaktır. Çelik'i sık sık İstanbul'a, medyanın merkezine bekliyoruz. Sıcak münasebetler ve doğru bir enformasyon, bütün önyargıları kıracak güce sahiptir.
Salih Kapusuz, bakan olamadı; Meclis Başkanı da olamadı. Ama hiç değilse, Merkez Yürütme Kurulu'na girdi. Böylece, partiye emeği geçmiş bir insan, nihayet ödüllendirildi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA