Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

YDH ve AK Parti

Boyner çifti, Cunda adasındaki evlerinde güzel bir davet verdi. Herkes, ritmik melodinin eşliğinde dans etti, yedi, içti... Velhasıl güzel bir akşam geçirdi.
Cem'i, çok eskiden beri tanırım. O da, Salih Madra gibi bana "abla" der.
Kendisine, Yeni Demokrasi Hareketi'ni (YDH'yı) hatırlattım.
Onun o tarihte söylediklerini, bugün AK Parti iktidarı gerçekleştiriyor.
Sanıyorum YDH, Türk toplumu daha hazır değilken ortaya çıkmıştı. Cem, sabretseydi, bugün bir alternatif olabilirdi. Ama şimdi siyasetle arasında mesafe var; uzaktan seyrediyor yapılanları.

***

KÖY meydanında sofralar kuruldu, karınlarımızı doyururken hem sohbet ettik, hem müzik dinledik. En büyük şansımız yazdan kalma bir gün olmasıydı. Ayvalıklı hanımlar, göz nuru dökerek hazırladıkları birçok hediyelik eşyayı pazar yerinde uygun fiyatla satıyordu. Kenarı oyalı bir yemeniyi sadece 20 TL'ye aldım. Bu sene çok moda.

***

HARUN Simavi, Hürriyet'in kurucusu Sedat Simavi'nin torununun oğlu. Haldun Simavi'nin torunu. Babıali'de geçmişi olan bir aileye mensup. Şimdi Posta gazetesinde çalışıyor.

***

ŞELALE Kadak, Funda Özkan, Salih Madra, Yazgülü Aldoğan... Cem-Ümit Boyner'in evindeki partiden bir anlık tebessüm.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA