Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Watergate mi?

Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi hâkimi Osman Kaçmaz'ın ismi, sadece Abdullah Gül'ün yargılanmasını talep etmesi, ya da "Sayın Öcalan" davasında takipsizlik kararını bozmasıyla gündeme gelmedi. Müfettişler iddiaları araştırırken, mesai saatlerinde İstanbul ya da Bodrum'da bulunan Kaçmaz'ın, elektronik imza ile evrakları imzaladığı, böylece belgede sahtecilik yaptığı bulgularına da ulaştılar.
Hemen kaydedelim, Ergenekon davasıyla ilgili olarak dinlemeye alınan hâkim ve savcıların ismi ya Veli Küçük'ün ajandasında, ya Ergenekon sanıklarının bilgisayarında geçiyor, ya da kayda alınan telefonlarda onlardan bir şekilde söz ediliyor. Zaten, bakanın da söylediği gibi, takip edilen 56 kişiden sadece 2 kişi hakkında iddialar haklı bulunmuş. Yasadışı, rakip partinin dinlendiği Watergate skandalıyla, bugünkü durumun ne ilgisi var?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA