Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Twitter'dan seçmeler

Hakanutku: Bilim adamları alkolle çalışan arabayı icat ederse, trafik polisleri ne halt edecek?
Gülbenergen: 45 dakikada Ankara'dan İstanbul'a uçtuk. 45 dakikadır havaalanından Bakırköy'e varamadık. Bu filmi ilk görüşümüz değil.
Tunakiremitci: Rock'n Roll yapmak için çok yaşlıyım ama, ölmek için çok gencim diyen Jethro Tull'a cevabı Attila İlhan vermiştir: "Sevmek için geç, ölmek içinse erken."
Gokhanarik:
Bazıları, uzun süre evli kalmamızın sırrını merak ediyor.
Haftada iki kere restorana gideriz. Mum ışığı, güzel bir akşam yemeği, müzik ve dans... Ben, salı günleri eşim ise, cuma günleri gider.
Kurbanvakti: Laik Mehmetçik Vakfı ile dindar Deniz Feneri Vakfı, ortak paydada buluştular. Söz konusu paraysa, gerisi teferruattır.
Hakanutku: Arınç'ın sokağında, bu defa da arabanın içinde, çıplak sevişen bir çift bulunmuş. Prezarvatifleri yutmuşlar panikle.
Ozkaratugce: Hayat, biz gelecek için planlar yaparken, başımızdan geçenlerdir. (John Lennon) Cuneytozdemir: Amma çok insan Christmas kutlaması yapıyor! Christmas'ı kandil ilân ettiler de bizim mi haberimiz yok? Ben de gayrimüslim arkadaşları kutlarım. Müslümanlara ne oluyor, o kısmını anlamadım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA