Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Erenler Darbe Planı???

Tayyip Erdoğan, Balyoz Planı'na tepki gösterirken, "Artık hiçbir şey gizli kalmıyor. Bundan sonra kimbilir neler çıkacak" sözleriyle, başka planların varlığından da sanki bizi haberdar etti. Kimileri, Balyoz Darbe Planı'nı henüz sindirememişken, ister misiniz, bütün bunları kapsayan ve daha da ileriye taşıyan "Erenler" darbe planı ortaya çıksın. Acaba bazı arkadaşlarımız, buna da inanmazlar mı dersiniz?
Kişilere hakaret ederken, bizim meslekte pek tereddüt gösterilmez. Kolayca, ahlâksız, hırsız deriz. Fakat, nedense, konu darbeye geldiğinde, birden, işin ciddiyetinden şüpheleniveririz. Sanki bu ülke, hiç darbe yüzü görmemiş! Muhtıralar verilmemiş! "Cumhuriyeti koruyoruz, kolluyoruz" gerekçesiyle fişlemeler yapılmamış! Kimisinin inanması için bir sabah tank sesiyle uyanmak mı gerekecek?
Mamafih, artık böyle bir tehlike kalmadı. En yoğun olduğu dönem, 2003-2004 yıllarıydı. Ve o yıllarda, Türkiye'nin büyük şansı olarak Genelkurmay Başkanlığı koltuğunda, Orgeneral Hilmi Özkök oturuyordu. Bu tehlikeli dönemeç, onun sayesinde alınabildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA