Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Hayattan küçük notlar

Zaman hızla akıp gidiyor; ve biz insancıklar, o sürate yetişmek için koşuşturup duruyoruz. Dur... Biraz soluklan! Etrafına bak:
Ferhat Göçer'in yeni bir CD'si çıkmış; en güzel aşk şarkıları. Al ve dinle: Sezen Aksu'dan "Ah Yıllar"; bu yaz çok tutacağını sandığım "Üzüm" ve Sinan Akçıl'dan "Kızım"... (Biz Aşkımıza Bakalım- Ferhat Göçer)

29. Uluslararası Film Festivali
başladı. Bir başka yerde seyretme imkânı bulamayacağımız onlarca film... (3 Nisan-18 Nisan arası) Paris'te Son Konser; Borsa; Matmazel Chambon; Gainsbourg; Bendeniz Don Juan; Julie/Julia; Büyük Hata (Chloe); Tek Başına Bir Adam... Beyoğlu, festival filmleri için vazgeçilmez bir mekân. Sinema giriş veya çıkışlarında, onlarca lokantadan birine at kapağı; o canlılığı, o aceleciliği seyret.

Bu arada, Galeri G-Art'a uğramayı ihmal etme... Gülsen Çapa'nın çabalarıyla açılan sergide, İbrahim Koç'un metal hayvan heykelleriyle tanış. (13 Nisan-5 Mayıs arası GArt: Küçükçiftlik Parkı yanı Maçka/G-Mall)
Sonra kırlara vur kendini... ya da İstanbul'da isen, deniz kenarında dolaş. Baharın tazeliğini çek ciğerlerine ve yaşadığını anla.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA