Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Danıştay'dan ses yok

Efendim... Sayın Danıştay üyeleri bir şey mi dediniz? OYAK Şirketi'nin, arızalı denilen kameraları hakkında mütalâanızı duymak isterdim. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'na (HSYK) destek vermek amacıyla gösterdiğiniz gayretlerin binde biri acaba bu hususta da sergilenemez mi?
Danıştay'ın, saldırı olayından sonra, şöyle bir açıklaması olmuştu: "Kameralar arızalı idi; sistemi kuran OYAK Güvenlik Şirketi'ne bakıma yollanmıştı; 3-17 Mayıs arasında kayıt yapılamadı."
İddiaya göre, -kameralar arızalı denilen dönemdekayıt yapılmış; kaydın bir kısmı da silinmiş. Bir açıklama beklemekte haklı değil miyiz? Acaba Mustafa Yücel Özbilgin'in ölümüyle sonuçlanan bu saldırıda, işbirlikçilerin ve gerçeklerin ortaya çıkması, Danıştay üyelerini ilgilendirmiyor mu? İlgilendiriyorsa nedir bu suskunluk?
Ne bir ses, ne bir nefes!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA