Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Gülen hedefte

28 Şubat sürecinde Fethullah Gülen'in bir ses kaydı ortalara dökülmüştü. Kayıtta Gülen, arkadaşlarına, kendilerini belli etmeden bir yerlere gelmelerini tavsiye ediyordu. Bundan dolayı, "terör örgütü lideri" olarak yargılandı. O davanın tek sanığı Gülen'di. Tek sanıklı terör örgütü acaba nasıl bir şeydi? Gülen, aftan yararlanıp cezasının ertelenmesini kabul etmedi; sonunda beraat etti.
Karalamaya memur edilen kişi sadece Nurettin Veren değildi. Çağdaş Eğitim Vakfı Başkanı Gülseven Yaşer'in de bu konuda faaliyetleri oldu. Bu hanımefendinin ismi, Ergenekon dosyalarında da yer alıyor. Gülseven Yaşer'in, o davaya Gülen aleyhinde şahitlik yapacak tanık bulmaya gayret ettiği yolunda bir belge, Ergenekon iddianamesine girdi. "Hayricanoz" rumuzlu şahsa gönderilen email 23.1.2002 tarihli. "...Fethullah davasıyla ilgili aleyhte yeni tanıklar bulmalıyız. Eyüp ve Serhat alçakları her an karşı tarafa dönebilir. MGK Genel Sekreteri Tuncer Kılınç ile bu konuda görüşeceğiz. Şu PKK'lı Ramazan denilen çocuğa burs vermeye devam ediyorum ama resmi kayıtlarda göstermiyorum. İkna edebilirsek Fethullah aleyhine tanık yapalım."
Nisan 2009 tarihli İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nda da, Işık Evleri'ne silâh ve belge konulmak suretiyle, söz konusu cemaat hakkında kara propaganda yapılması öngörülmüştü.
Belgeler, bir bir ortaya çıkıyor. Çıkmasında Gülen sempatizanı polislerin rolü varsa, şahsen hepsini kutlar, bu yolda cesaretle yürümelerini tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA