Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Erdoğan'ın ruh hali

Perşembe akşamı, Haluk Şahin ve TV 8'in Ankara temsilcisi Erkan Tan ile birlikte Başbakan Tayyip Erdoğan'a sorular yönelttik. İlgiyle seyredilen bir program olmuş; olumlu yankılar aldım.
Bazı izlenimlerimi paylaşmak isterim:
Başbakanı yorgun gördüm. Oruç haliyle olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Kendini paralarcasına oradan oraya koşuşturan ve gerçekten yıpranan bir insanın ruh halini anlamaya çalıştım. O ağır eleştirilere tepki vermesini doğal karşıladım. İnsan, bir adanmışlık duygusu içinde hizmet verirken, takdir bekler. Bırakınız takdiri, sürekli aşağılayıcı cümlelere muhatap kalıyor. O sözleri kaldırmak kolay mı?

***

AK Parti'nin "evet"lerin o kadar fazla çıkacağından emin olmadığını da düşünüyorum. Kutuplaşma ortamı, seçmenin daha ziyade kendi partisinin saflarına yerleşmesini sağlamış. Daha önce "evet" vereceğini söyleyen MHP'lilerin oranında azalma var.
Son bir haftada, bakalım bu kıl payı fark "evet"e mi, "hayır"a mı bağlanacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA