Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

CHP yandaşına sorular

1) AK Parti'nin "mütecaviz!" afişleri, seni rahatsız ediyor da, CHP'nin "silikliğini" neden sorgulamıyorsun?
2) AK Parti'nin iktidar imkânlarını kullandığını söylüyorsun da, CHP'nin iki yılda Hazine'den aldığı 73 milyon lirayı ne yaptığını, niçin paranın üstüne yattığını merak etmiyorsun?
3) Evet buyurganlığını sevmiyorsun da, Hayırcıların öfkesi, iftiracı yaklaşımları gözüne batmıyor mu?
4) "Yargı ele geçiyor" diye telâşlanıyorsun da, Yüksek Yargı'nın dümeninde olanların, CHP sloganlarıyla "Hayırcı" bir tavır içine girmelerini, yargının tarafsızlığı açısından kaygı verici bulmuyor musun?
5) AK Parti'nin "sivil dikta" eğilimlerinden endişeleniyorsun ve niyet okuyorsun da, "Yürütme, yargıya müdahale edecek" diye beyanat üzerine beyanat veren HSYK ve Anayasa Mahkemesi üyelerinin, -28 Şubat brifinglerinde, askerleri alkışlamalarından hareketle-, samimiyetini niçin sorgulamıyorsun?
6) Tayyip Erdoğan'ın program ve gazeteci seçmesini tenkit ediyorsun da, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "her davete icabet ettiği" gibi bir peşin hükme, hiç araştırmadan nasıl varıyorsun?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA