Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Otel parası

Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce Hamurcu'nun avukatı diye Yakup Erikel'in isminden söz etmişti. Ve bu kişiyi Bülent Arınç'la irtibatlı göstermişti. Son konuşmasında düzeltti "Yusuf Erikel" diyor ve gene anlamsız bir soru soruyor: "Avukat Yusuf Erikel'in otel parasını neden Kayseri Belediye Başkanlığı ödedi?"
Kayseri Belediye Başkanı Özhaseki'yle konuştum. Özhaseki, "Çıkarsın belgeyi göstersin" diyor. Ve sözleri şöyle sürdürüyor: "Biz Yusuf Erikel ile kanlı bıçaklıyız. 'Elimde 10 trilyonluk belge var' diye bizi dolandırmak istedi, şantaj yaptı. Kendisini şikâyet ettik. Kayseri 1. Ağır Ceza'da yargılanıyor. Niçin otel parasını ödeyelim? Kılıçdaroğlu, 3-4 gündür yalanlarıyla gündemi işgal ediyor."
Sahi Kılıçdaroğlu, Yusuf Erikel'in otel parasını, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ödediğine dair belgeyi yayınlayabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA