Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Kadın ve şeytan

8 Mart Kadınlar Günü'nü geri bıraktık. Bu vesileyle, hem katıldığım bir toplantıda, hem de Dört Bir Taraf isimli televizyon programında güzel bir hikâye anlatmıştım. Duymayanlar için tekrarlayayım:
Adamın biri, dünyayı şeytandan kurtarmak arzusuyla Allah'a yakarmış. Allah, 40 yıl ibadet ederse şeytanı ona teslim edeceğini söylemiş. Ve gerçekten de 40 yılın sonunda, bir şişe içinde, şeytanı adama vermiş. Bizimki heyecan içinde karısına koşmuş ve "Al bu şişe içindeki şeytanı iyice sakla" diye de uyarmış. Kocası gittiğinde, kadın, "Bu şeytan nasıl bir şeymiş?" diye merak etmiş, şişenin kapağını açmış ve şeytan dışarı çıkmış. Kadına, "Bak kocan 40 yıl emek sarf etti, sen bir anda onun bütün emeklerini boşa çıkardın" diye alaycı bir şekilde hitap edince, kadın boş durur mu!
- Amma da atıyorsun. Sen bir kere şişeden çıkmadın ki... Koca şeytan o şişeye nasıl sığar!
"Bak"
demiş şeytan, "Nasıl sığdığımı sana göstereceğim"
Şişenin içine girince kadın hemen kapağı kapatıvermiş.
Kıssadan hisse: Bir erkeğin 40 yılda yaptığını, kadın 5 dakikada halledebilir. Nitekim şeytan Allah'a demiş ki: "Kadını yarattın, bana ne gerek vardı!!!" (Ayşe Komili'ye teşekkürler)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA