Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Çarpıtma

CHP'ye toz kondurmayan meslektaşlarımız var. Hal böyle olunca, Kılıçdaroğlu, hatasını düzeltip, kendisine çekidüzen veremiyor. Meselâ, hiçbir CHP'li meslektaşımın, Kılıçdaroğlu'nu, Kayseri Belediye Başkanı'na attığı iftiradan dolayı sorguladığını görmedim. Siz üzerine gidince de "İktidarı eleştiremediğiniz için muhalefete yükleniyorsunuz" söylemini benimsemişler.
Kılıçdaroğlu kolayca yalana sapabiliyor ya da yanlışa. Rahatça iftira atabiliyor; gerçek dışı iddialarını düzeltme gereği de duymuyor. Meselâ, Egemen Bağış'ın "Suriye'yi birkaç saat içinde yok edebiliriz" dediğini ileri sürdü. Allah'tan karşısında Ahmet Hakan vardı. Egemen Bağış'tan aldığı açıklamayı yüzüne karşı okudu. Bakın Egemen Bağış ne demiş: "Hükümetin tezkere alması illa savaşacağı anlamına gelmez. Hükümetin tezkere alması, sadece bu ülkede en ufak bir saldırı karşısında gerekli adımları atacak yetkiyle donatıldığını ortaya koyar. Türkiye eğer savaşmaya çok meraklı bir ülke olsaydı, uçağı düşürüldüğünde bir kere Suriye'yi yerle bir ederdi. Türkiye'nin askeri gücü Suriye'yi birkaç saat içinde bitirebilecek noktada ama, bizim Suriye halkıyla bir sorunumuz yok. Türkiye'de kimse savaş istemiyor."
Ahmet Hakan bu cümleyi okuduktan sonra, Kılıçdaroğlu "yanlış anlamışım" diye bir düzeltme yaptı mı sanırsınız? Ne gezer! Gene Egemen Bağış'ın savaştan söz ettiği konusunda ısrar etti durdu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA