Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Twitter'dan yorumlar

"Nediyor.com" sitesinde önemli konu başlıkları hakkında tanınmış kişilerin Twitter'dan aktardıkları düşünceleri yer alıyor. Sizler için bir seçim yaptım: Tuncay Özkan: Zulme, zalime karşı, korkunun krallarına karşı vatan, namus, ahde vefa aşkıyla el ele kol kola cumhuriyet için meydanlarda olalım.
Mine Kırıkkanat: 29 Ekim Ankara... Cumhurda kimin ak, kimin kara, kimin cesur, kimin korkak olduğunun meydana çıkacağı dönüm noktasıdır.
Oğuz Tongsir: 29 Ekim'de yürümek yasakmış... Biz de koşarız o zaman!
* Abdullah A. Kadiroğlu: Alternatif 29 Ekim kutlayarak cumhuriyeti dindar ve muhafazakârlardan arındırmak isteyenlere duyurulur: Cumhuriyet İslâmiyet'in kendisidir.
Merdan Yanardağ: Cumhuriyet yürüyüşü, gerici faşizan rejime karşı bir isyan eylemidir. Yeter artık demektir.
Mustafa Balbay: O gün nerede olursak olalım, bir cumhuriyet yurttaşıyla omuz omuza olalım. Elimizde bayrak, sol göğsümüzde o bayrağa inanmış bir yürek.
Metehan Demir: 29 Ekim'de sanki meydan savaşı yaşanacak. Bir taraf yürüyeceğim, diğeri yürütmem diyor. Her bayram ayrı kavga. Millet bıktı.
Süheyl Batum: Cumhuriyete karşı olanlar, onların işbirlikçileri, bugün de 29 Ekim'i ortadan kaldırma gayretini sürdürüyor.
Fikri Sağlar: Bu toplumun en can alıcı değerleriyle oynayanlar, altından kalkamayacakları bir çatışmayla karşı karşıya kalırlar.
Nurettin Demir: Cumhuriyet izin alınarak kurulmadı ki, izin alınarak kutlansın.
Müjdat Gezen: Onlar Atatürk'ten yasaklarlar, biz kimseden korkmadan kutlarız.
Bedri Baykam: Fransız hükümeti 14 Temmuz kutlamalarına, ABD 4 Temmuz'a yasak getirdiğini söylese neler yaşanır? Anında istifaya mecbur kalır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA