Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Muhtar Kent bir orada bir burada!

Muhtar Kent'in hızına yetişemiyorum! 10 gün kadar önce New York'ta görüştük. Tuncay Özilhan ile birlikte aldığı ödül için düzenlenen gala yemeğini için gelmişti. Birkaç gün önce İstanbul'da kendisine rastlayınca şaşırdım. İki günlük seyahatleri büyük bir hızla yapıyor ve yüzünde bir yorgunluk ya da mutsuzluk ifadesi de görülmüyor.
'Hızına inanamıyorum' deyince o sırada yanımda olan Coca- Cola Türkiye yöneticilerinden Gürtay Kıpçak, 'Yıllardır bu yapının içindeyim. Ben Muhtar Kent gibi ne bir CEO ne de başkan gördüm' dedi ve ben de bu görüşüne katıldım.
Muhtar Kent, eşi Defne Kent ile birlikte İstanbul'a sadece iki günlüğüne gelmişti. Coca-Cola Türkiye'nin başarılı genel müdürü Ahmet Burak'ın bu görevden ayrılması üzerine verilen bir davete katılmıştı. Ayrıca Kennedy Vakfı'nın yukarıda sözünü ettiğim ödül gecesini de ihmal etmemişti. Vakfın para toplama komitesinin 6 ay önce başkanlığına getirilen Muhtar Kent de Washington'da yaptığı görüşmeler esnasında tesadüfen böyle bir toplantının İstanbul'da olacağını öğrenmiş ve konuşma yapması için davet edilmiş. Kent'in, bu hızlı seyahatlerini özel uçağıyla yaptığını öğrenince, en azından yol yorgunluğu daha az oluyordur diye sevindiğimi itiraf etmeliyim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA