Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Julio Iglesias Kundu'da otel mi yapcak?

Önceki gün İstanbul'da konser veren efsane şarkıcı Julio Iglesias'ın Türkiye'de yatırıma hazırlandığını öğreniyorum.
Şimdi bir çoğunuz, Iglesias'ın müthiş sesinin yanı sıra, çok büyük gayrimenkul yatırımları yapan ciddi bir işadamı olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, ama öyle.
Mesela, Dominik Cumhuriyeti'nde ünlü modacı Oscar de la Renta'nın tasarladığı Puntacana oteli Iglesias'a ait. Marbela'nın dörtte birinin konut, otel ve ticari alanlardan oluşan projelerle yine ünlü sanatçıya ait olduğu söyleniyor.
Peki konserlerini Ahmet San ve Cüneyt Ortam ikilisinin hazırladığı Julio Iglesias'ı Türkiye'de kim ağırlıyor?

Kundu'da inceleme

Hemen onun da cevabını verelim. Bosphorus City projesi gibi adından söz ettiren konut projeleriyle öne çıkan Sinpaş GYO'nun patronu Avni Çelik. Bir sohbetimizde Çelik, Iglesias'ın yaşam mücadelesine, azmine hayran olduğunu söylemiş ve 'Bazen onda kendimi görüyorum' demişti.
İstanbul konserinin ardından Bodrum ve Çeşme'de de konser verecek olan Iglesias'ın İstanbul ve Antalya'da bazı projelerle ilgilendiğini duyuyorum ve de hemen aklıma bu projeler için Türk ortağın da Avni Çelik olabileceği geliyor.
Anlatılanlara bakılırsa, ünlü modacı Oscar de la Renta dizayn ettiği için pek çok ünlü konuğu ağırlayan Puntacana gibi bir projenin Türkiye'de hayata geçmesi muhtemel.
Antalya'da sükseli açılışla misafirlerini ağırlamaya başlayan Mardan Palace'ın olduğu Kundu bölgesi, Iglesias'ın da gözüne takılmış durumda.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA