Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Ted Turner'ın torunu politikaya ısınıyor!

TEDGlobal yemeklerinde kiminle aynı masayı paylaşacağın belli olmuyor. Nitekim TED'e Türkiye'de destek vererek öne çıkan Türk şirketi Vodafone Türkiye'nin CEO'su Serpil Timuray ile TED içinde kadın konusunda sorumluluğu elinde tutan Pat Mitchell'in verdiği yemekte yanımda oturan 19 yaşındaki hırslı ve azimli gencin önce Denver Üniversitesi'nde işletme okuyan John R Seydel olduğunu öğreniyorum.
Sohbet ederken John Seydel yanındaki kişinin ki Pat Mitchell'in eşi aynı zamanda, dedesi Scott Seydel olduğunu söylüyor. John Seydel'in annesi ve medya imparatoru Ted Turner'ın kızı Laura Turner Seydel de masamızda. Scott Seydel eşiyle birlikte Türkiye'ye geldiklerini hatta Türk şirketlerine tekstil makineleri satan şirketini daha sonra ortak olduğu başka bir şirkete sattığını anlatıyor. Ancak firmanın ismi bir türlü aklına gelmiyor.
John Seydel'e okul bitince ne yapacağını, medyada olup olmayacağını soruyorum. Cevap hiç beklemediğim kadar net geliyor. "Hayır, ben her ne kadar genlerimizde medya olsa da politikaya hazırlanıyorum." İlginç değil mi? TED'in dört günlük konferansının en sıkı takipçilerinden olan John Seydel, ABD Başkanı Barack Obama'yı beğendiğini ve ikinci defa seçilmesini istediğini söylüyor.

Ted Turner'ın torunu John Seydel'e dünya ülkelerinin bayraklarından oluşan kravatında Türk bayrağını göstermesini istiyoruz. Şöyle bir inceliyor ve biraz yardımla gösteriyor. Öğreniyorum ki kravat dedesinin hediyesi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA