Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

En çok sorulan soru: Kim parayı verir?

Global Girişimcilik haftası 123 ülkede kutlanıyor. Türkiye'de bu yıl TOBB, Gate Türkiye ev sahipliğinde ve Vodafone sponsorluğunda yapılan g3 Forumu'nun öğlen arasında Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Serpil Timuray ve Emre Kurttepeli'nin olduğu bir yemekte buluşuyoruz bu kez.
Kurttepeli, girişimci adaylarla 15'er dakikalık seansta en çok dikkatini çeken konuyu üzülerek anlatıyor bize. "Ne yazık ki herkes aynı soruyu sordu. Fon nasıl bulabilirim? Kim parayı verir? Nasıl bir iş planı yapmalıyım ki para versinler?"
Ali Sabancı tam da bu noktada, "Valla benim masamda sorduklarında, internet işine teşebbüsü olanları ben seni işaret ettim" diyor. Bunun üzerine Kurttepeli de "İşte sorun da bu. Keşke benim gibi 60 tane daha isim olsa. Paranın kurumsallaşması lazım" diyerek, bu konuda acilen bir çalışma yapılmasının zamanının geldiğine işaret ediyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA