Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Emre Eczacıbaşı İntema Yaşam’la grupta öne çıktı!

3'üncü kuşak var olan şirketlerde gelip yönetici koltuğuna oturmuyor artık. Görüyoruz ki onlarla beraber şirketlerde iş yapma şekli de değişiyor ve çok yenilikçi alanlara giriş yapılıyor.
Bunun en son örneğini önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi'nde açılışı yapılan yepyeni bir konsept ve yeni marka İntema Yaşam ile görmüş olduk.
Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ile İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı'nın oğlu Emre Eczacıbaşı, Harvard'da işletme okuduktan ve de bir süre PriceWaterhouseCoppers gibi şirketlerde çalıştıktan sonra önce kendi 'startup' işini ABD'de arkadaşlarıyla birlikte kurdu. Kâr amacı gütmeyen yapısı da olan şirket internetten yok olmaya yüz tutmuş Anadolu'nun zanaatkarlarının yaptığı el işi ürünlerinin satışını gerçekleştiriyordu.
Derken Eczacıbaşı Grubu'na döndü ve yeni bir projenin üzerinde çalışmaya başladı. İşte o proje önceki gün İntema Yaşam adıyla hayat buldu. Türkiye'nin önde gelen markalarından İntema Mutfak ile birlikte 3 farklı mutfak markası, 9 restoran ve bir de Mutfak Akademisi'ni içine alan İntema Yaşam, dileyenlere dünyanın en güzel mutfaklarında yemek pişirme ve arkadaşlarıyla pişirdiklerini de yeme imkanı sunuyor. Yani bir nevi mutfak deneyimi de pazarlıyor. Biletix ya da İntema Yaşam içerisinden bilet alarak bir mutfağı kiralayabiliyor ve orada hem yemek yapıp hem de misafirlerinizi ağırlayabiliyorsunuz. Organik ve Anadolu'ya has gıda ürünlerinin de yer aldığı mağazada, isterseniz evinize mutfak seçebiliyor, isterseniz de sadece bu mutfaklarda ünlü şeflerle birlikte yemek pişiriyorsunuz. Emre Eczacıbaşı, bu kadar çok konseptin bir araya getirildiği dünyada başka bir mağaza olmadığını söylüyor. Söylenen o ki yeni kuşaklar artık sahip olmaktansa deneyim yaşamaya daha çok para harcıyor. Emre Eczacıbaşı da bu trendi İntema Yaşam'ın içine yerleştirmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA