Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EK EBRU KILIÇOĞLU

Tezgâh'ın kralı!

F.Bahçe derbisi sonrası "Tezgah var" diyen G.Saray Başkanı Adnan Polat'ı, teknik direktör Korkmaz ŞAŞ'ırttı. 70'te takımı 1-0 öndeyken 'Gol Kralı' Baros'u çıkarıp Hasan Şaş'ı sahaya süren Korkmaz'ın bu ilginç tercihi, tıpkı Trabzon'da olduğu gibi Cimbom'a pahalıya patladı. 89'da Meye'nin golüyle ortada ne fikstür avantajı kaldı ne de Şampiyonlar Ligi rüyası

Ali Sami Yen'de seyirci olmayınca anlıyoruz ki De Sanctis aslında konuşkan bir arkadaşımız ve en çok da 'Tikkatöi, tikkatöi' ve 'aydiii, aydii' diye bağırıyor. Uyarılar 'Memeti' ve 'Zemiii' üzerinde yoğunlaşıyor. İkisi de üzerilerine düşeni yapmaya çalışıyor gerçi ama tedirginlik hissediliyor. Göbek de 'orta saha'dan çok 'ortaya karışık' olmuş. Barış Ayhan'a destek mi versin yoksa kanattan hücum mu etsin bilemiyor. Kewell'ın kanadı formsuzluktan stop etmiş durumda. Geriden destek gelmeyince Lincoln ve Baros bireysel takılıyor. Ankaraspor'daysa iyi kötü bir şablon var. Savunma hattı terbiyeli. Orta saha iyi basıyor. Zaten basmadıklarında da Aykut Hoca sessizlikten istifade 'bass' uyarısını tam yerine rast getiriyor. Özetle Galatasaray'a geçit vermemeyi başarıyorlar uzunca bir süre. Kitlenen Galatasaray pozisyon bulamıyor. Ama Ali Sami Yen büyüsü müdür yoksa Bülent Korkmaz'ın adaklarından biri mi tuttu bilinmez eğrisi doğrusuna denk gelip golü bulan taraf Galatasaray oluyor. 24'te Lincoln'ün kornerini Kewell'ın kafası indiriyor ceza sahasına ve Barış tamamlıyor. Bu Galatasaray'ın aynı zamanda ilk pozisyonu. İkinci yarı Galatasaray biraz açılıyor. Onlar ileri çıkınca Ankara da biraz kapanıyor. 56'da Nonda, karşı karşıya kaldığı kalecinin üstüne değil kaleye vursa 2.golle rahatlayacak ev sahibi. Olmuyor. Aykut Hoca, puan peşindeyim diyen hamlelerle oyuna müdahale ederken Bülent Korkmaz hangi taktik icap ettirdiyse Baros'u alıyor oyundan, yerine de Şaş'ı koyuyor!!! 89'a kadar 'mahsuscuktan' bir çaba var iki taraf adına da, ne gol ne de futbol izlettiriyor. Ama 89'da kornerden gelen topa Meye'nin vuruşuyla gelen Ankaraspor'un golü Galatasaray'ın 'şampiyonluk adayı' titrini mucizelere bırakıyor. Az daha şöyle denecekti bu maç için: Defans yok. Seyirci yok. 3 puan var. Daha ne? Ama gerçekler acı ya işte bu yazı 'Bütün yabancılar ve forvet hattı eksiksiz sahadayken Galatasaray neden hücum etmiyor ve nerede o 10 dakikaya farklı galibiyetler sığdıran oyun? Bilen duyan yönetime acilen müracat etsin!' diye bitiyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA