Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RASİM OZAN KÜTAHYALI

Ya AK Parti % 27 alsaydı neler olacaktı?

Daha evvel "Türkiye'de vicdan yoktur. Sadece ve sadece güç savaşı vardır" diye yazmıştım.

***

YSK'nın aHaber'i yıldırmak ve susturmak için yaptığı rezalet ve diğer medya organlarının tavrı bunu bir kez daha kanıtladı.
***

YSK aHaber'e hukuku çiğneyerek tam 45 yayın durdurma cezası verdi.
Özellikle aHaber'e yönelik bir saldırı var. Çünkü 17 Aralık sürecinde paralel örgüte karşı en cesur yayınlara aHaber imza attı. Benim Beyaz TV'deki programıma da 9 yayın durdurma cezası verdiler.
***

Evet bizler bu açık darbe girişimine karşı sivil ve seçilmiş hükümeti destekledik.
Demokrasinin yanında taraf olduk.
Söz konusu bir darbe teşebbüsüyse, seçilmiş lider Tayyip Erdoğan'ı desteklemek demokratlığın bir gereğidir.
***

Darbe girişimine karşı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti yüzde 45 oyla yerel seçim rekoru kırarak çok başarılı oldu.
Paralel örgüt şimdi bu hezimetten sonra eline geçirdiği tüm devlet imkânlarıyla demokrasinin yanında saf tutmuş öncü kanal aHaber'i doğramaya kalkıyor.
***

Güçleri bu kadarken, millet tarafından büyük tokat yemişken bile bu zulümleri yapıyorlar. Aydın Doğan ve Turgay Ciner'in medya organları da aHaber'e yapılan zulmü alkışlıyor. Oysa bu cezanın onda biri Doğan'ın, Ciner'in kanalına gelseydi şimdiye Brüksel ve Washington'u "Türkiye'de faşizm var" diye inletmişlerdi.
***

Bir de düşünüyorum CHP yerine AK Parti yüzde 27 alsaydı n'olurdu? Herkes biliyor ki ortada ne SABAH-ATV grubu ne de başka yeni Türkiye'ye destek veren medya grubu kalmazdı. Eğer CHP'nin oyunu AKP alsaydı bir şekilde fiili durum yaratarak Erdoğan ve ailesini içeri atarlardı.
Elbette paralel yapıyla mücadele eden bütün yazarları da... Yüzde 27 bir yana yüzde 35 ile birinci parti olsa AKP, Türkiye'de yine darbe olacaktı.
***

İşte Türkiye bu kadar tuhaf bir ülke...
Bu ülkede haklar, özgürlükler, demokrasi gibi söylemlerin tamamı palavra. aHaber'e yapılan zulüm ve bu zulmü alkışlayan diğer medya grupları bunun örneğidir. Sabah akşam "özgürlük" diyen ama aHaber'in özgürlüğüne saldırıldığında mutlu olan köşe yazarları bunun örneğidir. Numaradan bile kınama ihtiyacı duymadılar. Bu kadar kalleşler.
***

Gördüğünüz gibi bu ülkede vicdan yok sadece güç savaşı var. O zaman hazır olun. Bundan böyle gücü gücüne yetene.
Yarın ağlamak yok ona göre.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA