Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİH ALTINOK

Birayla saadet olmaz Yılmaz

Sözcü'nün Yozdil'i, CHP'nin banttan canlı televizyon kanalı Halk TV'ye konuşmuş:
"Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu" demiş.
Gelecek ideali olarak 70-80 yıl önceki tek parti rejimini gören bu gerici arkadaş için 'daha iyisinin' ne olduğunu tahmin etmek zor değil.
Ancak sözlerinde kinaye yokmuş. Bey'fendi bu tavsiyeyi, Cumhurbaşkanının içen seküler vatandaşları anlayabilmesi için öneriyormuş.
Gelin görün ki, içki içmeyi bireysel bir alışkanlıktan ziyade politik bir tavır olarak kullanan bu lümpenliğin sol muhalefete verdiği zarar şöyle dursun... Siyasetçilere faydası da sıfır.
Öyle ya, birayı Arjantin bardağıyla değil fıçısıyla götüren Muharrem İnce bile kaybettiği seçimin ardından bir kısım seküler seçmeni anlayamadığını kendisi itiraf etmedi mi?
Onlara "Şizofren bunlar" demedi mi?
Hatta, Muharrem Bey tövbesine sadık mı bilmiyorum ama, "Cumhurbaşkanı seçilene kadar ağzına içki koymayacağına" söz vermemiş miydi?
Anlayacağın mesele içki değil, bazı ayık kafalar Yılmaz Bey... Kaldı ki kafası içmeden iyi olanları anlamak için bira gibi hafif alkoller yeterli olmaz. Absent gibi saf alkole yakın şeyler belki...
E ağzına bira bile sürmeyenin de onlarla zaten hiç işi olmaz.
Bu arada göbek yaptığını fark ettim. Tavsiyem malt biralara yönelmen. Ama sakın yayın sırasında falan içeyim deme! Hakan Aygün gibi seyirciye yakalanırsın sonra.

***

ALİ BEY'İN YAPTIĞINI HANGİNİZ YAPTI EY...

Dün Twitter'da #LiderimizAliKoç başlığı en çok konuşulanlar listesinin ilk sırasındaydı.
Birbirinin aynı tweet'lerde, "Hiçbir iş adamı elini taşın altına koymazken Ali Bey'in Fenerbahçe için cebinden para harcaması" alkışlanıyordu...
En küçük bir başarısızlıkta Ali Bey'e yüklenenlerin de art niyetli kişi ya da kişiler olduğu vurgulanıyordu.
Ne geniş yürekli bir taraftarı var şu Fenerin! Yöneticilerinin takımı düşme bandına kadar indirmesini "küçük bir başarısızlık" diye içlerine sindiriyorlar. Var olsunlar!
Ama Ali Bey de, hep söylediğim gibi, elinden geleni yapıyor.
Yalansa yalan deyin!
Seçimlerden önce ve son olarak bir ay önce "Ne dün ne bugün ne de gelecek planlarımızda kesinlikle yok" dediği Ersun Yanal'ı planlarına dahil ediverdi işte.
Şimdi siz söyleyin hangi iş adamı, yönetici, başkan bu plan revizyonu Ali Bey kadar hızlı ve "ne derler" diye düşünmeden cesurca yapabilirdi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA