Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Maliyeci dostlara hatırlatma

Maliye Bakanlığı'na ilgimi bilenler bilir. Üzerinde kafa patlattığımız konuları fazlardır. Konuştuğumuz üstatlar öyle bir iki kişiden ibaret değildir. Görünenlerin dışında kamu vicdanını yansıtan "sakin güç" kimliğindeki bilinmeyen pek çok isimle de istişare ederim.
Bugün gelinen noktada, Bakanlıktaki değişimi hâlâ destekliyorum. Lakin değişim olumlu yönde ise "gelişim", olumsuz yönde ise "gerileme" demektir. Ben olumlu adımların fazla olduğu kanaatimi de koruyorum. Buna karşın, Kanun Hükmünde Kararnamelerle kurulan düzenin eksik, hatta sakat yönleri olduğunu düşünüyorum.
Ve şunu diyorum...
* Kariyerleri ve mali sistem için kaygı duyan arkadaşların, dertlerini dile getirirken nefret duygularını paylaşmaları kabul edilebilir değil ve bürokrat kimliğine yakışmıyor.
* Kendi çalışma arkadaşlarına kulak vermeyen, çelişkileri görmeyen, sorunları zamana yayan yönetsel anlayışta ısrar edilmesi de gereksiz.
Netice olarak...
Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA