Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN MÜDERRİSOĞLU

Antep çıkarması hoş ama boş olmasın

Hepimizi derinden sarsan Gaziantep'teki terör eyleminden sonra ülke genelinde sergilenen duruş, gelecek adına umut vericidir. Ama konjonktürel çıkış ve beyanların ötesini beklemek de hakkımızdır.
Aralarında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in de bulunduğu 16 sivil toplum kuruluşunun acı olay üzerine bir araya gelmesi, Gaziantep'te ortak tavır göstermesi sevindiricidir. Bununla birlikte fazla büyütülmemelidir. Kulağa hoş gelen, moral aşılayan ifadeler için teşekkür edelim. Fakat bu kuruluşların yarından itibaren Doğu ve Güneydoğu'da yatırım, genç işsizliğin önlenmesi, mesleki eğitim, demokratikleşme, yeni anayasa gibi başlıklarda ne yaptıklarına da bakalım. Yoksa, gazetecileri bir uçağa doldurup Antep'e götürmek, televizyonlardan iki sayfa deklarasyon metni okumak değildir iş!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA