Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Şov sırası Sabafakes'te

Libananco yetkilileri şov yapmayı çok iyi biliyor. Geldikleri gibi soluğu İstanbul sosyetesinin gözbebeği Zuma'da aldılar. Yediler, içtiler, iki gün boyunca hisseleriyle ilgili belgeleri inceleyip gittiler. Hafta başından bu yana İMKB ile birlikte TMSF'de "Libananco" stresi yaşadı.
TMSF sakın kızmasın!..
Bu kez sahneye bir başka Güney Rum Kesimi şirketi çıktı. Adı, Sabafakes, sahibi Hollanda vatandaşı olan bir Rum. Bu şirket Rumeli Holding bünyesindeki Telsim'in hissedarı olduğu gerekçesiyle bir ay önce Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu (TMSF) hakkında 19 milyar dolarlık bir tahkim davası açtı. Sabafakes yöneticileri açık açık, "Hisselerimi istiyorum" diyor.
Tamam da hisseleri TMSF çoktan Vodafone'a sattı! Açılan tahkimler ve soruşturmalar yüzünden yorgun düşen TMSF suskun! Öyle ya, şimdi ne olacak? TMSF açıklama yapmalı!..

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA