Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Geleceğin bölgesel liderleri!

Türkiye'deki yabancı sermayeli şirketleri bir çatı altında toplayan Yabancı Sermaye Derneği (YASED), "Kriz Varsa Çare de Var" diyen yerli sermayeye diş bileyerek kampanyaya "Türk Malı" ibaresini koydurtmamıştı!
YASED şimdi bambaşka bir projeye imza atıyor. Proje kendine özgü ve bir ilk. GAP Bölgesi'ndeki 9 ilin (Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Adıyaman, Mardin, Kilis, Kahramanmaraş) üniversitelerinde okuyan toplam 70 bin öğrenciyi kapsıyor. YASED üyesi 40 şirket 140 öğrenciye şirketlerinde bir ay staj imkânı veriyor.
Programın adı: YASED-Koza. Hedef, geleceğin bölgesel liderlerini yaratmak!
YASED, İTÜ, Boğaziçi ve Yıldız Teknik Üniversitesi ile işbirliği yapmış. Staj süresince öğrenciler bu okulların yurtlarında misafir edilecek. Ben programı çok beğendim. Darısı, "Yerli derneklerin başına!" diyorum. YASED'in lobi yapma, prensiplerden taviz vermeme tavrı, başta TOBB olmak üzere pek çok kuruma ders olmalı...
Ayrıca Kürt meselesi çözüldüğünde baksanıza YASED neler yapacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA