Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

'Tarkan ve Sezen Aksu saflar grubunda!'

Ilısu Barajı, Mardin'in Deregeçidi ilçesine bağlı Ilısu köyünde kuruluyor. Oluşacak baraj gölü 5 ili kapsıyor. Hasankeyf'in Ilısu'daki rolü ise yüzde 1'i geçmiyor. Yüzde 19'u sular altında kalacak. Yüzde 81'i kurtarılacak. Bu durum Hasankeyf Eylem Planı çerçevesinde Turizm Bakanlığı ve 16 kuruluş tarafından onaylanmış.
Kaynağım diyor ki; "Hasankeyf Master Planı çerçevesinde Kültürel Park alanı yapılacak. 9 önemli eser buraya, 350 eser ise açılması planlanan müzeye taşınacak. En önemlisi 35 yıldır terörü besleyen, teröristin barındığı 11 bin mağara sular altında kalacak."
Kritik nokta burası...
Acaba Hasankeyf gönüllüsü ve Ilısu'ya karşı çıkan Tarkan ve Sezen Aksu, bunu bilmiyor mu? Kaynağım, "Hasankeyf'i yem olarak kullananlar onları yemliyor! Aksu ve Tarkan saflar grubunda yer alıyor" diyor. Öyle ya, bu saflığın arkasında acaba güçlü Kürt lobisi mi yatıyor?
Konuşmaya değmez mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA