Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Uzan'a Fransa yolu kapalı

TMSF Başkanı Ertürk, Ürdün'de konferans verecek! "Belki, birilerini görürüm" diyor. Kastettiği kişiler, Kemal ve Hakan Uzan. Peki, Fransa'dan siyasi sığınma hakkı isteyip üç ay oturma izni alan ve kırmızı bültenle aranan Cem Uzan, ne olacak? Fransa, "Türkiye güvenilir ülke" diyerek Uzan'ın önüne set çekti. İşi zor. Fransa'da kalması mümkün değil. Peki, Ürdün'e gider mi?
Diyorlar ki; "Uzan ailesi Ürdün'deki paralarını çoktan çekti. Yakında Maliye, 'Varlık Barışı' kapsamında Ürdün ve Bahreyn'le görüşmelere başlayacak. Tek adres Libananco'nun merkezi Güney Rum Kesimi." O halde Alara Uzan ile boşanma haberlerini nasıl değerlendirmeliyiz? Kaynağım, "Anlaşmalı ayrılıklara lütfen takılmayın!" uyarısını yapıyor. Uzanların yurtdışında büyük mal varlığı ve Türkiye'den giden milyar dolarlar var!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA