Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Her Ariel Finans'ı kendi şirketiniz sanmayın!

Geçen hafta Paris'te üç gün boyunca "Libananco tahkimi" ile ilgili duruşma yapıldı. Artık hakem heyetinin vereceği kararı bekliyoruz. Ben de konuyla ilgili "Libananco'da one minute hesaplaşması" başlığı altında bir yazı yazdım. Yazımızın bir bölümünde de Ariel Finans'ın Uzanlar'dan ofis kiraladığını yazdım.
Ariel Finans CEO'su Ariel Mayo'nun eşi Zelal Şengüler Mayo'dan bir mail aldım. Kendisi aynı zamanda şirketin avukatıymış. "Bizi kırmızı bültenle aranan Uzanlar'la nasıl ilişkilendirirsiniz?" diye sitem ediyor. Kırılmış. "Biz, Türkiye âşığı insanlarız, ofisimiz Osmanlı ve Kurtuluş Savaşı'nı betimleyen sanat eserleri ile dolu. Bugüne kadar bizimle ilgili kaynağı belli olmayan haberlerden yorulduk" diyor.
Zelal Şengüler Mayo haklı.
Ama benim detayını yazmadığım bir konudan niye rahatsız oluyor ki? Sorun, isim benzerliği mi? Diyorum ki, her Ariel Finans'ı kendi şirketiniz sanmayın! Ben, paranın izini takip ediyorum. "Ürdün-Sudan- Somali-Paris" hattını inceliyorum. Araya Tel-Aviv karışıyor.
Kusura bakmayın!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA