Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Genç olmak da, gençlerle olmak da güzel...

Bu pazar üniversite sınavı var. Ülkenin geleceğini temsil eden gençlerimizin hayatlarının dönüm noktalarından biri. Onları nasıl bir gelecek bekliyor, bu sorunun yanıtını yetişkinler vermeli. Ama onlara kulak vermeliyiz. Bugün Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün davetlisi olarak Trabzon'dayım. Gençlerle "işi ve aşı" konuşacağız. Trabzon'un üretim için desteğe ihtiyacı olduğu kesin. Elbette bütün kentlerimiz destek bekliyor.
6 Mayıs'ta Çanakkale'de 18 Mart Üniversitesi Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde, sonra Celal Bayar Üniversitesi'nde olacağım. Gençlerle olmak beni heyecanlandırıyor. Bu arada geçtiğimiz cumartesi günü Antalya'daydım. Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak ayda bir düzenlenen "Halkın Gündemi" programında konuşmacıydım. Başkan Profesör Dr. Mustafa Akaydın'a teşekkür ediyorum. Kendimi kentin sokaklarındaki bilbortlarda görünce şaşırdım.
Kitle turizminin başkenti Antalya, yaratılan katma değerin Antalya'da kalmasını istiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA