Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Şener, SMS ile il başkanı arıyor!

Son iki yıldır ha bugün ha yarın parti kurup kurmayacağı merak edilen eski Devlet Bakanı Abdüllatif Şener, nihayet partisini kurdu. Hem de iddialı bir isimle, "Türkiye Partisi" ismiyle çıktı siyaset sahnesine... Ama siyasette yol almak kolay değil.
Önce güçlü bir fikriniz olacak, sonra onu topluma taşıyacak sağlam kadrolar bulacaksınız. O da yetmez, o kadroları yaşatacak finans formülünü de bulmanız gerekiyor.
Bu ilkeler ışığında Türkiye Partisi'ne baktığımızda durum pek parlak görünmüyor.
Şener ve ekibinin yeni bir fikirle ortaya çıkmadıkları belli... Para kaynağı konusunda ise nasıl bir formülleri var doğrusu onu da bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var; o da, kadro bulmakta zorlandıkları.
Bugünlerde toplumun sevilen isimlerinin cep telefonlarına ilginç bir mesaj gönderiliyor.
Mesaj aynen şöyle;
"İlinizde Türkiye Partisi il başkanı olabilecek dürüst, güvenilir, şaibesi olmayan, çevresinde sevilen, emin olarak bilinen 3 kişiyi (312) 491 .. .. nolu numaramızı arayarak bildirmenizi rica ederiz..."
Nerden nereye... Artık, SMS ile il başkanı arayan bir partimiz bile var.
Olacağı buydu.
Puslu havalarda yola çıkıp, büyük beklenti yaratırsanız, sonra "cep" seviyesinde siyaset yapmak zorunda kalırsınız...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA