Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Sinan Aygün: Kimseyle görüşmedim

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün yeniden siyasete dönecek mi? Önceki gün Ankara kulislerinde konuşulanları aktararak bu soruya olumlu cevap vermiş ve Sinan Aygün'ün olası DP genel başkanları arasında yer alabileceğini söylemiştik. Hem de bizzat Sinan Aygün'ün ağzından. Ancak bu kulis haberine ilk itiraz da yine Aygün'den geldi.
Aygün arayıp bu sözlerin kendisi ait olmadığını ve hiç kimseyle bu tür bir konuşma yapmadığını söyledi. Kendi pozisyonuyla ilgili de bazı tespitlerde bulundu:
"Şu sıralarda sadece ayın 20'sinde başlayacak davaya hazırlanıyorum. Ne siyaset düşünüyorum ne de siyasete ilişkin konuşuyorum. Çünkü başlayacak bir dava var ve bu davanın sonuçlanması gerekiyor. Konuşmamamın nedeni bu... Kimsenin kafasının karışmasını istemiyorum."
Aygün, DP Genel Başkanlığı teklifiyle ilgili de şunları söyledi:
"Bu konuda ne Süleyman Bey'le, ne de Hüsamettin Cindoruk'la görüştüm. Beni tanıyorsunuz, görüşsem bunu açık açık söylerim. Ayrıca benim bir davam var o bitmeden siyasetle zaten ilgilenemem."
Aygün'ün cevap hakkına saygılıyız ama bize gelen kulis haberinde eksik bıraktığımız bir ayrıntıyı da söylemekte yarar var.
O da şu: Söylenenlerin hepsi dava sonrasına yönelik sözlerdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA