Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Beşiktaş Brooklyn kardeşliği

New York'un Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın konuğu olarak 2005'ten bu yana sık sık İstanbul'a geliyor.
Bunun nedeni de İstanbul'un Beşiktaş'ıyla New York'un Brooklyn'inin kardeş şehir olmaları. Ama tek neden sadece bu değil. Bu yakınlıkta iki başkanın yakın dostluğunun da büyük katkısı var. Bu dostluk sayesinde Beşiktaş'la Brooklyn arasında sıcak bir dostluk köprüsü kurulmuş.
Bir süre önce yapılan ara seçimlerde yüzde 85 oyla yeniden başkan seçilen Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz geçtiğimiz hafta yine İstanbul'daydı.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da 29 Mart seçimlerinde yüzde 70 civarında oy alarak rekor kırmıştı. Yüksek oy alan iki başkanı bir arada görünce işin sırrını sorduk. İki başkanın cevabı da aynıydı: "Halka hizmet..." İstanbul ve Beşiktaş hayranı Markowitz, turizm açısından New York-İstanbul hattının önümüzdeki süreçte önem kazanacağına da dikkat çekti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA