Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

'Taraf'ı uzaktan sevmek'

Hafta sonu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı tarafından düzenlenen "Birlikte Yaşama Ödülleri" törenine katıldım. Adı bile güzel...
Bu özel gecede siyaset, sanat ve medya dünyasının önde gelen isimleri bir aradaydı. Vakfın Başkanı Mustafa Yücel'in şu sözleri ödül töreninin özeti gibiydi: "Birlikte yaşama kültürü ne kadar gelişirse, farklılıklar ayrılık unsuru değil zenginliğimiz haline gelir."
Ödül, son günlerde belki de en çok ihtiyacımız olan "Birlikte yaşama" en çok katkı veren isimlere verilecekti. Heyecanla o anı beklerken, müthiş bir müzik şöleni başladı. Karşımızda Türkiye'nin müzik ustaları vardı ve onların ustalıklarını hayranlıkla izledik.
Gecede Elif Şafak, TESEV Başkanı Can Paker, eski TFF Başkanı rahmetli Hasan Doğan, Yazar Hasan Cemal, Rekal Dink, Mahsun Kırmızıgül, Kalan Müzik'in sahibi Hasan Saltık ve Açık Radyo'nun kurucusu Ömer Madra ödül aldı.
Hepsi de hak etmişti. Ama belli ki iki ödül sahibinin yeri biraz farklıydı ve bu nedenle salonda adları okunduğunda alkış tufanı koptu. Bursaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Taraf gazetesi
Özellikle Taraf gazetesinin adı okunduğunda salonda dakikalarca alkışın devam etmesi Taraf Yazı İşleri Müdürü Yıldıray Oğur'un da dikkatini çekti ki şöyle konuştu:
"Dostlarımız bizi biraz uzaktan seviyorlar. Onun için ben bu ödülü çok sevdim. Ödülü bizi sevenlerin yakınlaşması için alıyorum…"

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA