Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Özince'nin cevap hakkı

Birçok görevi var ama biz onu Türkiye'nin en büyük bankalarından İş Bankası'nın genel müdürü olarak tanıdık. Bir süre önce o görevinden ayrıldı ama hâlâ o bankanın yönetim kurulu başkanı. Ersin Özince'den söz ediyorum. 18 Aralık 2011 tarihli "CHP'nin 2014 senaryoları" yazımda adından söz edince bir mail gönderdi.
O yazıda CHP dışındaki bazı güçlerin CHP'ye ilişkin senaryolarında Özince adı da geçiyordu. Yani direkt değil üçüncü kişilerin ağzından.
Özince gönderdiği mailde iş yaşamında, siyasetle işini birbirine hiç karıştırmadığından söz ediyor ve şu gerçeğin bilinmesini istiyor. Biraz kısaltarak yayınlıyorum: "Yazınızdaki ifade tarzından ismimin üçüncü kişilerle yaptığınız temaslarda geçmiş olabileceğini de anlıyor, eğer durum böyle ise bu tür kişilerin iyi niyetli olmayabilecekleri endişesini taşıyorum. Özellikle şahsımın bu konunun tamamen dışında oluşu da bu endişemi artırıyor. Kısacası ben bu söylenti ya da değerlendirmelerin hiçbir yerinde bulunmuyorum.
Ergenekon çevresinden her kimi kastetmektesiniz onu da bilmiyorum. Ancak, Ergenekon davası iddianamesinde şahsımdan bahis olduğunu duydum. Konuyu incelerseniz, kastettiğiniz çevrelerde şahsıma pek itibar edilmediği kanaatimi belki de paylaşırsınız.
Sonuç olarak; yazınızda yer verdiğiniz bilgi ve yorumun şahsım ve beni tanıyanlar nezdinde yarattığı hatalı düşünceleri düzeltmeniz amacı ile sizi bilgilendirmekte yarar gördüm.
Bu vesile ile yeni yılınızı kutlar, esenlikler dilerim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA