Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Kars'ın kurtuluş ve cumhuriyet balosu

Önceki gece, Kars- Ardahan- Iğdır İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nin (KASİAD) İstanbul Günay'da Kars'ın kurtuluş ve Cumhuriyet Balosu vardı.
Giderek bir gelenek haline gelen baloya CHP'den Gürsel Tekin, AK Parti'den Orhan Atalay gibi milletvekilleriyle üç ilin valileri, belediye başkanları ve işadamları katıldı. Tabii ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, şair Ataol Behramoğlu, yazar-mimar Oktay Ekinci ve Fox Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk gibi tanınmış isimler de hemşerilerini yalnız bırakmadı.
Behramoğlu'nun şiir okuduğu, Bingür Sönmez'in Türk sanat müziği söylediği geceye ise o illerden gelen valilerin işadamlarına çağrısı damgasını vurdu.
O çağrıyı da Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu özetledi: "Asya'nın en batısında, Avrupa'nın ise en doğusunda yer alan bu ilimiz yakın geleceğin en stratejik bölgesi olacak. Şimdiden işadamlarımızı uyarıyorum. Avrupa'yı Kafkasya'ya bağlayan hızlı tren hattıyla bu iller o bölgenin yeni cazibe merkezi olacak. Gelin şimdiden yerinizi alın."
Umarım Vali Azizoğlu'nun bu çağrısı karşılık bulur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA