Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Paralel'lerin 'seçime hile karışacak' operasyonu

AK Parti, önümüzdeki seçimlere ciddi biçimde hazırlanırken, partili partisiz muhalefet cephesi ise hala o klasik "seçime hile karışacak" argümanına sığınıyor. Daha önceleri CHP çevresinin dillendirdiği bu argümanı şimdi daha çok Gülen Cemaati eksenli paralel medya ve bir kısım aydın yapıyor.
Bir süre önce Taraf gazetesi, manşetten "seçimi böyle kazandık" başlıklı bir haber yaptı. Haberde seçim hilesi yapılacağı ileri sürülüyor ve ismini açıklamayan kişiyle ilgili şöyle diyordu: "AK Parti'de görev yapan kişi, 2011'de Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun ekibine katıldı."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun bu habere cevabı sert oldu: "Bu paçavra yalan yazdı çünkü ben AK Parti'ye 2012'nin sonunda katıldım. Haberin içeriği de doğru değil ve iller tutar tarafı yok. Yıllarca siyasette yenilenler ve mağlup olanların başvurduğu bir yol bu..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA