Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Türkiye ayağa kalkmalı

Atatürk Havaalanı'ndaki saldırıyı kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta Batı ülkeleri, tüm dünyayı ortak hareket etmeye çağırdı ve saldırının "milat" olduğunu söyledi. Çağrıya dünyadan ne cevap gelecek göreceğiz ama asıl muhatapları olan bizler ne yapacağız? Terör katlettiklerinin siyasi görüşüne bakmıyor. Kimin AK Partili, CHP'li, MHP'li veya HDP'li olduğu umurunda değil. Onun derdi öldürmek ve korku salmak. İşte buna karşı toplum olarak bir şeyler yapmamız gerekmiyor mu?
Dün gece sevgili Yavuz Bingöl aradı. Uyuyamadığını, bir şeyler yapmamız gerektiğini söyleyip ekledi: "Hep birlikte 'Hayatın sesini yükselt' mi, yoksa 'artık yeter' mi diyeceğiz. Bir şeyler yapmamız lazım." Dünyada bunun örneği var. İspanya'da 1997'de ETA terör örgütü, kaçırdığı 29 yaşındaki Belediye Meclis üyesi Miguel Angel Blanco Garrido'yu öldürdüğünde, Madrid'de 2.5, Barselona'da ise 1.5 milyon insan sokağa dökülmüştü. İspanya ayağa kalkmış teröre karşı meydan okumuştu.
Artık Türkiye de ayağa kalkmalı. Böyle bir kampanya başlatmalıyız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA