Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

Beckham ve İlhan

David Beckham yıllık 50 milyon dolar aldığı Los Angeles Galaxy'den İtalya'nın yıldız topluluğu Milan'a kiralık olarak döndü.
Çünkü ABD Ligi ile gündemden ve milli takımdan oldukça fazla uzak kaldı. Türkiye'ye önemli dersler içeren bir imza bu.
Neden mi? Bizdeki futbolcular, daha tam büyük oyuncu olmadan büyüklere imza atıyor, ardından da kulübede unutulup gidiyorlar.
Örneğin İlhan Parlak. Soyadı gibi bir geleceğe sahip olmasına karşın Fenerbahçe'de yedek kulübesine mahkum.
Çaykur Rizespor ve Ankaraspor'da son dönemde göze en hoş gelen futbolu ortaya koyan Ferdi Elmas ismini Galatasaray 11'inde kaç kere görebildik?
Milyon eurolara imza atıp kulübede oturmayı seven oyuncu sayımızdaki artış dikkat çekici. 33 yaşında, başarıya doymuş denilen, Manchester United, Real Madrid gibi iki dünya devinde forma giymiş Beckham, hem milli takımdan hem de futbol kamuoyundan uzak kalmamak için birkaç aylığına (bir devreliğine bile değil) geri dönüyor ve hala aynı heyecanı duyuyorsa eğer; İlhan'ın, Ferdi Elmas'ın hatta Burak Yılmaz'ın bundan alacağı çok ders var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA