Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

El Hezimetos!!!

Dün gece inanılmaz tempoda bir mücadele izledik. Sadece ligde toplam 65 golü bulunan Messi, Henry ve Eto'o, Santiago Bernabeu'da bir ilki gerçekleştirdi ve Barcelona tarihinde ilk kez ezeli rakibinin sahasında altı gol kaydetti.
Chelsea Teknik Direktörü Guus Hiddink, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona'yı durdurmasının yolunu bulmuştu. Agresif savunma, hücumdan başlayan pres ve rakibi ceza sahasına sokmamaya kararlı bir oyun yapısı...

GAGO VE DİARRA YAKTI
Ancak Real Madrid, özellikle öne geçtikten sonra rakibini moral açıdan çökerttiğini zanneti ve orta saha-forvet hattının ne kadar tehlikeli olduğunu unuttu. Hücumda bir gol, bir asistle oynayan Sergio Ramos buna karşın gerçek mevkii olan sağ bekte Thierry Henry karşısında çaresiz hatta zavallı duruma düştü. Sol bekte Heinze'nin sadece kadroda ismini gördük. Lionel Messi'yi bırakın durdurmayı, yanına bile yaklaşamadı.
İki ön libero Gago ve Lassana Diarra ise Real Madrid'in en zayıf halkasıydı. Xavi, Iniesta ve Yaya Toure karşısında ne pas yapabildiler, ne de kafa karıştıran pas trafiğine önlem alabildiler.
Maçı izlerken bizim derbiler aklıma geldi. Hatta bir tanesi bugün oynanacak. "Marka değerimiz artıyor" diyenleri hatırladım ve gülmekten kendimi alamadım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA